View unanswered posts | View active topics It is currently 20 Aug 2018 00:01

Forum rules


- Use common sense and be respectful towards each other at all times, even when disagreeing.
- Do not reveal sensitive game information. Guild secrets, player seconds are examples of things not allowed.



Reply to topic  [ 2 posts ] 
Apostrophe in Trigger Patterns 
Author Message
Wizard
User avatar

Joined: 03 Mar 2014 13:03
Posts: 139
Location: US West
I was helping Rangar out with a trigger to do some color-coding in the webclient and we ran into quite an issue. After a week of trying to fix it by proxy via mobile, I finally hopped on and figured out what was the problem....

When attempting to capture an apostrophe from the client, it has to be captured as the HTML code:
Code:
'


Needless to say, this led to some frustration before we figured it out. Keep in mind, this is the case only for apostrophes as far as I can tell (commas, question marks, periods, exclamation points, and colons for sure operate normally), but it does impacyt Regexp patterns and Text patterns. This has to mean that somewhere the browser is translating the apostrophe to the HTML code above.

I would assumed this is a webclient issue, but I'm not sure.


24 Jul 2018 23:20
Profile
Greenhorne

Joined: 15 Dec 2012 23:07
Posts: 5
Location: Poland
Thank you for your input, Shanoga - I really appreciate it. I have yet to find a nicer and more helpful coder, both on Genesis and in RL ;)


25 Jul 2018 08:50
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.